Tykkam - februar tilbud - 3 kg pris 380 kr. (normalpris 450 kr.)

Jershave Naturkød/Jersore Galloway


Opskrift - Tykkam m rødvins sauce

• Tykkam

• 50 g smør

• 3 auberginer i store tern eller andet

• 4 rødløg i store tern

• 1 dåse hakkede tomater

• 1½ spsk groft salt

• friskkværnet peber

• 1¼ liter rødvin, fx rioja

Fjern evt. sener og hinder fra kødet og skær det i store stykker. Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun kødet. Læg de brunede stykker kød i en bradepande, stegeso eller lign. sammen med grøntsager og krydderier. Hæld de hakkede tomater og rødvinen over og dæk bradepanden med alufolie. Steg retten midt i ovnen.

Jævn evt. stegeskyen.

Tips

Oksetykkam i rødvinssauce kan tilberedes dagen før. Smager kun bedre næste dag.

Stegetid

Indstil ovnen på 160° og steg i 3- 4 timer.

380.0DKK 3000.0 g /
Røget okseinderlår
125g - 140 g. i pakken. Meget velegnet ti…

40,00
Krydret oksespegepølse
UDSOLGT - kommer igen midt i april. En…

50,00
Tykkam af okse - et lække…
Februar tilbud - ca. 2kg pris 250kr. (nor…

250,00