Vi elsker god mad.

Madmarkedet er et alternativ til en fødevaredistribution, der ikke er til gavn for hverken forbrugere eller producenter.

Madmarkedet vil tilbyde et mere demokratisk alternativ til gavn for både forbrugere, producenter og for den natur, der stiller sine ressourcer til rådighed for os.

Ved at fjerne behovet for mellemmænd, kæmpe lagre og komplekse logistiksystemer kan vi tilbyde fødevarer, der er både nemmere, sundere og billigere for forbrugeren.


Samtidig kan vi give magten tilbage til producenten. Vi har ingen krav om at man skal levere mindst 10 tons mad om ugen. Vi tager os ikke betalt for at have produkterne på vores hylder og blander os ikke i prissætningen.

Madmarkedet lever af en kommission på 10% af alle solgte varer. For det leverer vi en markedsplads, markedsføring, logistik og sparring om salg af fødevarer til danskerne. Det synes vi selv er en meget fornuftig handel.

Er du interesseret i at bidrage til Madmarkedet?

Måske sælger du marmelade, måske er du journalist. Måske vil du bare gerne holdes ajour med vores projekt, udfordringer og løsninger?

Du må meget gerne skrive til os. Vi forsøger at svare på alle henvendelser der komme til os.