Madmarkedet er drevet af troen på at vi kan gøre det bedre. Du er meget velkommen til at kontakte os.

Asbjørn Andersen

Rolle: Medstifter, Management

Bio: Asbjørn blev født på Djursland i en familie hvor den gode mad samt de gode relationer var i fokus. Interesseren for maden (og vinen) blev forstærket da han boede i Frankrig i en årrække. De sidste fem år har han boet i København hvor han arbejder som teknisk projekt leder indenfor IT samt varetager det overordnede ansvar for Madmarkedet.

Kontakt: aa@attmatr.com

Aksel Larsen

Rolle: Medstifter, Operations

Bio: Aksel er født og opvokset i Sønderjyllands gastronomiske hovedstad, og han udvidede sin kulinariske begrebsverden fra tidlig færd. Som barn boede Aksel i Frankrig, hvor han stiftede bekendtskab med det smagfulde franske køkken. Det stærke forhold til god mad har fulgt ham siden. Aksel er uddannet civilingeniør og arbejder til dagligt som IT-konsulent, foruden at håndtere Madmarkedet drift og økonomi.

Kontakt: al@attmatr.com

Kristian Ravn

Rolle: Medstifter, Marketing

Bio: Kristian er født og opvokset på en bondegård i Sønderjylland, men har efterhånden ikke i mange år mærket en rug ko-tunge mod håndfladen. Fraflyttet hjemstavnen for at studere første filosofi og senere journal- istik, er karrieren blevet henlagt til forlagsbranchen i København. Det er nok også bedst for køerne. Kristian varetager i forbindelse med Madmarkedet-projektet pressekontakten og markedsføringen.

Kontakt: kr@attmatr.com

Julio Santos

Rolle: Medstifter, Engineering

Julio født i Portugal og sværger ved det traditionelle portugisiske køkken. Han har boet i København, Berlin og Dublin, og elsker at holde middagsselskaber, der er langt større end sin lejlighed. Julio har en kandidatgrad i datalogi og holder sig til Ruby og Javascript. De seneste fem år har han indtaget en ledende rolle i udviklingen af webapplikationer på en massiv skala.

Kontakt: julio@attmatr.com

João Lago

Rolle: Medstifter, Engineering

João voksede op på landet i det nordlige Portugal blandt får, køer og vinmarker.Siden da har han valgt en mere urban livstil hvor han stortrives som frontend web udvikler. Han har boet i Porto og Toulouse, men bor for tiden i Berlin hvor en blomstrende kultur af mad og kaffe holder ham energisk og mæt.

Kontakt: jl@attmatr.com