Hos Madmarkedet bestræber vi os på at skabe en god kunderejse for både forhandlere og forbrugere.

For at sikre at alle har en god oplevelse når de handler hos Madmarkedet, arbejder vi hele tiden på aktivt at forbedre platformen. Vi sætter derfor også stor pris på folk, der tager sig tid til at fortælle os om deres oplevelser her på siden og med maden hjemme i køkkenet. Skriv til os med det samme og fortæl om dine oplevelser. Skriv på hello@attmatr.com eller udfyld kontakt formularen her.

Hvad er Madmarkedet for forbrugeren?

Madmarkedet vil tilbyde et mere bæredygtigt, og et mere demokratisk alternativ til den etablerede fødevaredistribution i Danmark. Vi vil gøre det muligt for alle, der producerer fødevarer af høj kvalitet at afsætte deres varer over hele Danmark - og dermed gøre det muligt at udnytte den danske naturs gavmildhed på en bedre måde end tidligere.

Hvordan fungerer Madmarkedet?

Madmarkedet fungerer ved at stille en digital markedsplads til rådighed for alle mindre og mellemstore fødevareproducenter, der ønsker at have en afsætningskanal, der kan nå hele Danmark. Vi påtager os besværet med at lave en platform, der indbefatter bestilling, betaling, logistik og markedsføring.

Hvor kommer ordet Madmarkedet fra?

Ordet Madmarkedet kommer af de gamle nordiske ord Att, der kan oversættes med Verden og Matr, der betyder Mad. Det udtales ’at-matter’.

Hvad med levering?

Takket være Madmarkedets samarbejde med PostDanmark kan vi garantere at ingen fødevarer bruger mere end 24 timer i transit, og takket være PostDanmarks flexlevering kan vi aflevere pakkerne når det passer kunderne bedst - eller stille dem et sted vi aftaler på forhånd.

Hvad med betaling?

Hos Madmarkedet kan du i øjeblikket betale med VISA og Mastercard. Vi kigger løbende på at udbygge mulighederne. Som betalingsløsning bruger vi Stripe som er en betalings platform der gør det nemt, sikkert og bekvemt for dig at betale. Derudover gør det os i stand til at kunne udbetale producenten/forbrugeren direkte på sigt.

Hvad er Madmarkedets forretningsmodel?

Madmarkedet tager en kommission på 10% af alle solgte varer. For de penge leverer vi en platform, der er under konstant udvikling, samt markedsføring og løbende optimering af vores logistiske setup. Forhandlere betaler intet for at være repræsenteret på Madmarkedet. Vi stiller gratis vores digitale hylder til rådighed. Hvis vi ikke kan levere varen i form af salg, kan vi heller ikke bede folk om at betale os