Madmarkedet vil hjælpe producenten med at gøre det nemmere at leve af sin passion for at lave god mad samtidig med at vi gør det nemmere for alle, at få adgang til de gode danske råvarer.

Hvad er vores mål for dig som producent eller forhandler?

Madmarkedet vil tilbyde et mere bæredygtigt, og et mere demokratisk alternativ til den etablerede fødevaredistribution i Danmark. Vi vil gøre det muligt for alle, der producerer fødevarer af høj kvalitet at afsætte deres varer over hele Danmark - og dermed gøre det muligt at udnytte den danske naturs gavmildhed på en bedre måde end tidligere.

Hvordan fungerer det?

Som producent, der gerne vil have sin produkter på Madmarkedet skal du først kontakte os, og så tager vi en uforpligtende snak. Ring på 41770011 eller skriv på hello@attmatr.com.

Hvis dine produkter passer til det vi ønsker at tilbyde vores kunder på Madmarkedet er næste skridt at få præsenteret dine produkter på vores markedsplads og fremstille dem, som du ønsker det.

Når du har sagt god for den måde produkterne fremstår på og vi har aftalt en logistik- og betalingsordning, sætter vi varerne til salg.

Når en kunde køber et af dine produkter, får du automatisk en mail fra Madmarkedet, med en modtageradresse. Samtidig kontakter PostDanmark dig for at bekræfte afhentningstidspunktet. Alt hvad du skal gøre, er at have produkterne klar når posten henter.

Afhængigt af din aftale med Madmarkedet, overfører vi betaling halvmånedligt eller månedligt.


Har du lyst til at sælge dine produkter på Madmarkedet så læs mere her.

Producent

Tjen penge på dine vilkår

Få mere tid til drift og udvikling

Gør dine produkter kendte i hele Danmark

Forbruger

Støt de lokale producenter

Få nye smagsoplevelser

Spis mad du ved hvor kommer fra

Madmarkedet og Tasting Denmark ApS

Madmarkedet har indgået en aftale med Tasting Denmark ApS om drift af et pak og pluklager. Det giver os en unik mulighed for at tilbyde kunderne at købe produkter fra flere forskellige forhandlere, men kun betale porto én gang.

Er du interesseret i at høre mere om dette samarbejde, skal du skrive til os, og så tager vi en snak om mulighederne.

Tasting Denmark ApS tilbyder ikke i øjeblikket lager på frost og kølevarer.