Snoremark Æblemjød

Website: http://www.snoremark.dk

Specialitet: Æblemjød

Kort fortalt: Snoremark mjød - æblemjød af gamle danske opskrifter. Flere varianter og masser af smag.

Snoremark æblemjød holder til i Tågerup nær Roskilde. Karin Sloth og Thomas Bredholt fandt sig som ejere af ejendommen Snoremark og valgte at kaste sig over at producere honning og æbler - perfekte ingredienser til mjød.

Æblerne er ikke traditionelle danske æbler men derimod importerede engelske cider-æbler, der har et højere indhold af bitterstoffer - og traditionelt er brugt til at lave cider.

En sommer endte Thomas med at have alt for meget honning og donerede 30 kilo til Karin, der fik hals- og håndsret over overskudproduktionen. Karin gik grundigt til værks og teste med forskellige bær og frugter. Hun sørgede også for at vandet i opskriften blev udskiftet med dejlig, frisk æblemost.

Det gik faktisk så godt, at da Thomas sendte en flaske til en konkurrence for garvede mjødbryggere returnerede de med en mail om at Karin havde vundet. Også selvom hun ikke havde haft nogle forventninger og ikke var taget afsted til konkurrencen og kåringen. Rollen som hemmelig danmarksmester blev begyndelsen på Snoremark Æblemjød.

Besøg Snoremark æblemjød