Krogh Specialitet

Website: http://www.kroghspecialitet.dk

Specialitet: Jordbær og gløgg

Kort fortalt: Smagfulde fristelser kendetegner denne producent af specialiteter i Sønderjylland. Frugten er førsteklasses og er dyrket på egne eller lokale kollegaers marker i nærområdet. Dette er afgørende for den helt unikke gode og fyldige smag der er i produkterne

Hovedspecialiteten er jordbær; forarbejdet til drikkeklar saft, gelé og marmelade, men også ribs, æble, græskar og solbær er frugter der arbejdes med.

Herunder kan bl.a. anbefales ribsgelé, græskarmarmelade og æblegløgg som spændende smagfulde specialiteter.

Krogh Specialitet er et familieforetagende beliggende i Sønderjylland tæt ved grænsen, drevet af ægteparret Dorthe og Kristian Krogh.

Frugten til vores produkter dyrker vi på egne marker, ligeledes anvender vi æbler, solbær og ribs fra udvalgte lokale avlere i det sønderjyske område.

Det er vores passion at fremelske den bedste kvalitet og smagsoplevelse i vores produkter. Derfor har det været en naturlig del af vores udvikling at eksperimentere med forskellige sorter af frugt. Jordbær er en af vores specialer, vi har i en årrække afprøvet mange sorter, valget er faldet på Thuchampion. Denne sort indfrier vores krav til smag og kvalitet, samtidig giver den en utrolig flot rød farve til vores saft. Hermed går smagsoplevelse, kvalitet og udtryk op i en højere enhed.

Vi har hermed taget hul på produktion og salg af konceptet Krogh Specialitet, som består af produkter af høj kvalitet med fokus på den rene og intense smag af frugt i hvert eneste produkt.