Grauballe Bryghus

Website: http://www.grauballe-bryghus.dk

Specialitet: Øl

Kort fortalt: Med Grauballe Bryghus genoptager vi det gamle håndværk med ølbrygning på Danmarks gårde. Vi ønsker at forene den nyeste viden om bryggeriteknologi og brygprocesser med de gamle brygtraditioner.

Grauballe Bryghus er et mikrobryggeri etableret på en nedlagt landejendom udenfor Grauballe ved Silkeborg. En tanke, der længe havde ligget og modnet, blev ganske konkret for brygmester William Frank, da de første fustager Mørk Mosebryg blev solgt i efteråret 2002.

Bryggeriet er etableret af William Frank med mange års baggrund fra bryggeribranchen og fødevarebranchen og ægtefællen Else Birk der som bromatolog har arbejdet i og for fødevareindustrien i mange år.

Bryggeriet er og bliver et mikrobryggeri i den mindre ende af skalaen.

Med Grauballe Bryghus genoptager vi det gamle håndværk med ølbrygning på Danmarks gårde. Vi ønsker at forene den nyeste viden om bryggeriteknologi og brygprocesser med de gamle brygtraditioner. Hilsen William & Else