Told you so .. (om frilandskyllinger)

Dagen efter vi skrev om hvad en frilandskylling egentlig er, kan man i Politiken læse at pris og kvalitet faktisk følges ad, når det kommer til frilandskylling.

Det er jo dejlige nyheder og til det kan vi kun sige; told you so.

Hvad der er mere forstemmende er, at de kyllinger, der var med i testen startede ved en kilopris på 33 kroner og havde mærker og blodsamlinger, der var kommer ved slag 'før eller under slagtningen'.

head shake gif

HOLD DOG OP MED AT SÆLGE MISHANDLEDE DYR!


Helt centralt er det at de billige kyllinger er ris til egen røv, specielt hvis man godt kan lide skindet. De tog dyreste kyllinger var nemlig de eneste, der resulterede i sprødt, lækkert skind med masser af smag. Og det kan vi jo godt lide.

Som en af test-deltagerne sagde om de billigste kyllinger:

»Nogle af kyllingerne her er lavet til at sluge, ikke til at tygge. Jeg vil vædde på, at de er blandt de billigste«, siger Thomas Stig Jørgensen.

Det havde han ret i. Men altså, hvis man køber en kylling, som det er bedre at sluge end at tygge, så skal man måske bare springe kyllingen over?

Tak til Politiken for at understrege at det giver mening at købe kvalitet! Det er god stil.

Så arbejder vi hos Madmarkedet.dk videre på at sørge for at der er ordentlig økonomi i ansvarlige husdyrhold.

Seneste indlæg:

Hampefrø