Støt den gode sag - send os et link

Hej madentusiast

Jo mere mad vi langer over disken (eller rettere: giver til postbudet til videre distibution), des mere blod på tanden får vi. Det er lige som det skal være.

Men vi har brug for hjælp til at sprede vores idé endnu mere.

Vores forretningsmodel bygger, som I måske ved på at vi får en kommission på 10% per salg - resten ryger direkte videre til den, der har fremstillet produktet. Det synes vi er mest fair, og det er netop det, der adskille os fra alle vores konkurrenter - og det er det, der gør at du støtter hele fødevarehvervet når du handler hos os.

Eller når du linker til os.

Har du skrevet om madmarkedet.dk på de sociale medier, og har du allerede kedet alle du kender halvt ihjel med historier om ænder (det har vi), så er der én ting mere, som vi gerne vil have hjælp til.

Og hvordan gør vi så det...

uhh internet


Vi vil gerne have dig til at linke til os. Link til madmarkedet.dk og send os en besøgende eller to. Vi lover at vi tager godt imod dem.

Har du en hjemmeside eller andet med rigtig mange besøgende, så vil vi endda betale dig en kommission for alle salg, du bringer til os.

Flere bloggere og opskriftssites har allerede taget imod denne løsning og besøger du f.eks. maduniverset.dk eller jensens-madblog.dk (hvilket du so-wie-so bør gøre for at finde gode opskrifter) kan du finde masser af links til madmarkedet.dk.

screen fra maduniverset.dk


Det er en smertefri og nem operation at få lagt disse links ind på hele dit site - vi ordner alt det tekniske takket være en hel ny teknologi vi har udviklet blot til dette.


Har du lyst til at linke til os mod kommission så skriv til Kristian på kr@attmatr.com og tag en uforpligtende snak.

Men i første omgang er vi glade bare du deler www.madmarkedet.dk med dine facebookvenner eller twitter-venner eller instagram-venner. Vi er også glade hvis du snapchatter om os. Eller hvis du gør noget så gammeldags som at nævne os for din nabo. Naboer skal jo også spise god mad.
På vegne af Attmatr
Kristian


Goodnight minion

Seneste indlæg:

Hampefrø