Økologi - det lyder skide hyggeligt..

Ovre hos Økologisk Landsforening har de lavet en kampagne om økologi, der blandt andet indbefatter et besøg af snobberne Fritz og Poul, der leder efter tips til hvordan de selv kan optimere deres besætning.

De er måske lige lovlig lette at imponere med hensyn til viden om landbruget, men det lyder til at de i det mindste måske har fundet ud af hvordan de kan slippe af med mågerne. Giver det umiddelbart ingen mening? Så spark skoene af og tag dig tid til at se videoen her:Selvom de ikke er meget for at holde op med at sprøjte, håber vi at de er blevet lidt klogere på hvad det vil sige at drive økologisk landbrug. Vi håber også at de ikke kørte hjem.

Men de er nu et par søde fyre. Og flotte.

Vi håber at det går op for dem, at økologi ikke bare er for sjov. I løbet af ugen fik vi hos Attmatr tilsendt bogen Mad Vs. Fødevarer af Lone Vitus.

Den var endda signere med en smiley og ordene 'Al magt til maden!'

De første sider var ubehagelige og skræmmende. Det er da alligevel lige groft nok at det er SÅ tætte bånd mellem giftgasserne udviklet til krigsbrug og de pesticider vi bruger til at 'beskytte' vores marker mod dyr, der hører til i marken - og er en nødvendig del af økosystemet.

Så har man det lidt sådan her:

Not cool


 

 

 

 

 

Vi vender tilbage med en meget mere fyldestgørende anmeldelse af bogen senere.

Vi slutter lige af med et billede af de her to flotte fyre. Pastelfarver og økologi kan SAGTENS gå i spænd.
Snobberne


De drikker måske, måske ikke, en hindbær-æbledrik fra Krogh Specialiteter på billedet. Men det burde du til gengæld gøre.

På vegne af Attmatr

Kristian

Seneste indlæg:

Hampefrø