Mød madmarkedet.dk

Navneskift Attmatr
For et stykke tid siden skrev vi og spurgte på vores Facebookside og i vores nyhedsbrev om vi skulle ændre vores navn - og i givet fald til hvad? Vi havde mange gode forslag (hvis vi selv skulle sige det), men ingen af dem ramte os lige i hjertekulen.

Og heller ikke jer, hvis man skal dømme på den jævne fordeling af jeres svar på de tilsendte muligheder. Der var ingen klar vinder.

I ren frustration spurgte på vi på onlinemediet Reddithttps://www.reddit.com/r/Denmark/comments/3m6bee/nyt_navn_til_firma/ - og det gik bedre end vi lige troede.

Vi forventede en længere svada med tåbelige forslag eller næsvise bemærkninger. Det er jo internettet trods alt - men vi fik (næsten) kun hjælpsomme bemærkninger og specielt et: madmarkedet.dk ramte plet. Det havde alt hvad vi efterspurgte:

1: Domænet var frit (så vores adresse på internettet kan heddet det samme som vores firma).
2: Det kommunikerede hvad vi laver (sælger mad på en markedsplads).
3: Vores kunder (både forhandlere og købere) kan udtale det.

Alt i alt er det en klar vindersag!

Nu skylder vi så en and væk, men det er klart det hele værd.

Vi undskylder forvirringen i den kommende tid, hvor vi skifter domæner, logoer og meget mere. Der bliver ingen ophold i jeres forsyning af gode lokale råvarer mens arbejdet står på - I kan sagtens bestille endnu på attmatr.dk eller madmarkedet.dk.

Husk at hvis firmaet madmarkedet.dk dukker op på Facebook eller Twitter i den kommende tid, så giv det et ekstra like, så vi får spredt navnet.

Seneste indlæg:

Hampefrø