"Men er det ikke dumt at sælge mad på nettet?

De fleste brancher har fanget lugten/duften i bageriet og har også lavet webshops. For det meste giver det god mening. Hvorfor bruge tid på at finde en butik, som har et begrænset udvalg og så betale mere for varen, hvis man er heldig at finde lige det man gerne vil have?

cat with a hat and attitude


Varer er ofte billigere på nettet, da der ikke skal betales for lokaler og ekspedienter. Lad os i den forbindelse lige få en ting på plads. Hvis du går ned i en butik for at prøve en vare, og den er lige som du gerne vil have, så er det DÅRLIG STIL at sige at du lige skal tænke over det, og så gå hjem og bestille den på nettet. Ja, det betyder også dig.

giphy-3


Lad os huske at værdsætte god service, så det kan betale sig for firmaer at levere den.

Med det sagt, så har vi også gjort det nogle gange. Pointen er bare, at det dælme bliver svært/ulækkert at gøre med fødevarer. Du kan ikke gå ned i din Føtex/Irma og prøve en jordbærdrik eller en solbærmarmelade for derefter at gå hjem og bestille en via nettet. Det giver ligesom bare ikke mening - det er en stor force for os som internetbutik. Nogen gange skal man også huske, at fejre sin sejre.

0sEsKzS

Folk spørger os ofte, om det virkelig giver mening med fødevarer, der jo skal leveres. Hvad nu hvis man ikke lige er hjemme? Skal de så stå udenfor? Bliver de ikke bare for varme? Må man overhovedet håndtere mad på den måde?

Hos madmarkedet.dk leverer vi alle fødevarer i passende emballage, så det kan holde den rette temperatur i mindst 48 timer. Takket være vores leveringsaftale med PostDanmark, så leveres alle pakker indenfor 24 timer og kølekæden brydes ikke.

Hvad betyder det for dig? Jo, hvis du bliver fanget på kontoret/ude hos en kunde/i en kø på motorvejen og ikke er hjemme når posten stiller din pakke. Ja, så gør det faktisk ikke noget. Den skal nok vente på dig.

Lyder det godt?

not unpleasant


Interesseret i mere om emnet?
Læs også: Nethandel sikrer første stigning i detailhandlen i syv år (business.dk, paywall)

Seneste indlæg:

Hampefrø