Den danske madkultur stikker i ny retning...

Vi så den ikke komme. Miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen har udnævnt nye medlemmer til Madkulturens bestyrelse.

Madkulturen er en selvejende, og delvist offentligt finansieret, institution under Miljø- og Fødevareministeriet, der har til hensigt at... ja, som de selv skriver:

madkulturen

http://madkulturen.dk/servicemenu/om/


Tager man højde for, at man altså ikke kan bruge apostrofer på den måde, sidder man tilbage med følelsen af at de måske mente anførselstegn?

Lidt ligesom denne klassiker:


"bedre mad til alle"


Men lad os give dem 'the benefit of the doubt' og uden videre ståhej sige velkommen til blandt andet Joachim Knudsen, der er administrerende direktør for McDonalds Danmark og Flemming Paasch, der er direktør i Easyfood A/S (Dem kender du muligvis ikke af navn, men du kender garanteret deres mad fra steder som Lidl, McDonalds(!) og diverse tankstationer).

Vi glæder os til at se fremskridtene med med Madkulturens målsætninger:

Madkulturens målsætninger

http://madkulturen.dk/servicemenu/om/


Klart nok


Det er ikke noget, der skaber lykke i hjemmet som at opvarme nogle frosne pølsehorn sammen.

Disclaimer: Vi kender ikke de involverede personligt, og vi nærer ingen tvivl om at de er både dygtige, kompetente og behagelige.

Clashet mellem brancheerfaring og målsætning for Madkulturen lyder bare sært i vores øre. Under alle omstændigheder skulle Madkulturen altså selv være i stand til at se den her udefra, og lige være vakse og imødegå vores undren?

Bonusinfo: Joachim Knudsen kom til McDonalds fra Carlsberg hvor han havde ansvaret for at sælge sodavand. Han har til gengæld arbejdet på gulvet i McDonalds i to uger for at forstå virksomheden fra bunden (Artikel i Børsen). 

Godt så. Lad os se hvordan det kommer til at fungere.

Flot

Hvis du er interesseret i at lære mere om Madkulturen, så klik her >>

Seneste indlæg:

Hampefrø