Klosterhedens Vildt

Specialitet: Jagtskudt vildt

Kort fortalt: Klosterhedens Vildt er en af landets få virksomheder med autorisation til vildthåndtering.

Klosterhedens Vildt har siden 2007 været leverandør af en af Danmarks bedste råvarer – fritlevende vildt.

Fritlevende vildt er blandt vildtkvaliteter, hvad wagyu og Kobe er indenfor oksekød – enestående velsmagende og mørt udover forventning. Fedtsyre sammensætningen bevirker dog, at vildtet har en ekseptionel lav fedtprocent, hvilket gør det til et noget sundere valg.

Det er vores mål at gøre vildt kendt for sin kvalitet og smag – blandt de danske kokke der lever af at frembringe smagsoplevelser og i de private køkkener, hvor der i stigende grad lægges vægt på råvarernes bæredygtighed og kvalitet.

Vi har fokus på at udvikle nye variationer af vildt – fordi det vilde køkken har en vitalitet der netop passer i det moderne køkken – smag af højeste kaliber og en sundhed udover det sædvanlige. Klosterhedens Vildt drives under ledelse af Charlotte Reenberg, der også er medejer af virksomheden. Produktionen er beliggende på ejendommen Holmgaard, ved Bækmarksbro, syd for Lemvig/nord for Holstebro.

Læs også mere om Klosterhedens vildt på madmarkedet.dks blog

Vildt charcuterie
Til julefrokost, tapas forretter mm. …

638,00
Vildtkasse
Vildt til velsmagende hverdagsmåltider og læ…

852,50
Vild forkælelse
Vild forkælelse til dig, der elsker smagen a…

957,00
Krondyrsteaks
Steaks håndskåret af krondyrets kølle. …

75,00
Røget krondyrkølle
Vores røget krondyrkølle er koldrøget og tør…

175,00
Krondyrsalami
En krondyrsalami fra Klosterhedens Vildt. Sp…

180,00
Krondyrkøllesteg
Krondyrkøllesteg fra Klosterhedens Vildt. …

140,00