Velkommen til Hampegaarden

Hampegaarden

'Hampegaarden er økologiske alternativer til de tomme kalorier som vi konstant fristes af,' fortæller indehaver Silvia Melo.


De er også raw, laktose- og glutenfri og selvfølgelig veganske. De kan fryses ned og holde sig i tre måneder - og faktisk kommer smagen bedst til sin ret, når man nyder produktet afkølet. I køleskab kan barrerne holde sig et par uger - og det vel at mærke uden at der er tilsat konserveringsmidler af nogen art.

 

Hampegaarden kom til verden i 2015, og produkterne er udviklet med stor inspiration fra og smagssparring med børn i forskellige aldre, fortæller indehaver Silvia Melo:

 

“Det startede med at min søn gik sukkerkold, når han efter skolen skulle til fodboldtræning, og vi begyndte i fællesskab at lege med forskellige råvarer og sammensætninger for at skabe en energibar som var både sund og energigivende, uden tilsat sukker. Det er i dag blevet til energibarerne, som er 100 % økologiske med et højt næringsindhold, gode fedtsyrer og naturlig sukker fra dadler og rosiner. Min baggrund som laborant og en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, kombineret med min store interesse for sund kost, fik mig til at eksperimentere og finde en god kombination af de bedste og mest næringsrige ingredienser. Kravet var, at det skulle ende med et lækkert produkt. Og det er lykkedes! Hampebarerne er blevet godkendt af både børn, unge og voksne.”

 

Ufarlig hamp

 

Der er ingen fare for at miste kørekortet eller blive skæv når du indtager hampeprodukter fra Hampegaarden. Det er undsøgt forsvarligt af Silvia Melo selv. Som hun skriver på Facebook:

 

Hampegaarden

 

Afhentning

 

Du kan afhente hos Hampegaarden efter aftale. Hampegaarden holder til på Bådhavnsgade 42, København SV. Spar portoen og mød menneskerne bag det du spiser ved selv at køre ude og hente dine varer.

 

Barerne tilbydes i kasser af 8 styk eller mere. Der kan opnåes rabat ved køb af flere.


Eller du kan bestille dem hos Madmarkedet.dk her >>
 

Seneste indlæg:

Hampefrø