Case: Jersore Galloway

Case: En succeshistorie fra Nordfyn

Udsolgt - en succeshistorie fra Nordfyn

Jytte er en producent, der har valgt at sælge sine fødevarer gennem Madmarkedet.dk. Det betyder ikke, at hun ikke sælger andre steder, men blot at hun har brugt lidt tid på at logge ind på sin egen konto, og uploade sin varer. 

Jytte bestemmer selv hvordan varerne præsenteres, og hun bestemmer selv hvad hun vil have for dem. Madmarkedet.dk tager 10% i kommission, men først når der er salg. Hvis kunderne ikke reagerer, så koster det selvfølgelig ikke noget. Så arbejder vi i fællesskab videre med tilbuddet.

For Jytte kostede det noget. Hun lagde et tilbud op på hakket oksekød fra Jersore Galloway. Det kom med i nyhedsbrevet fra Madmarkedet.dk - og samme aften var der udsolgt.

Vi var nødt til at fjerne tilbuddet fra butikken. Det har vi det ret godt med.

Jytte og de andre forhandlere står selv for at sende varerne. Madmarkedet.dk fortæller blot hvem der har købt, hvad de har købt, og hvor mange penge producenten har tilgode hos os. 

Madmarkedet.dk udbetaler pengene én gang om måneden for de salg der har været.

Nye kunder
Som producent kan det være svært at finde nye kunder. Det gælder nok for alle virksomheder. Mange af de producenter vi har snakket med, mens vi har arbejdet på Madmarkedet.dk, fortæller at det som regel er de samme mennesker, der køber fra dem. Det er dyrt at hverve nye kunder, og hvor finder man dem overhovedet?

Et bud kunne være Facebook et andet Twitter, Instagram eller Pinterest - måske via lokalavisen? Ved at være med på Madmarkedet.dk får alle producenterne udover hjemmesiden adgang til vores sociale medier og vores nyhedsbrev.

Det synes vi giver god mening, for mad er også et spørgsmål om holdninger. De kunder, der f.eks. køber jagtskudt vildt fra Klosterhedens Vildt er nok også mere tilbøjelige til at købe oksekød fra Jershave Naturkød. De mennesker har taget stilling til deres mad

Sammen øger vi muligheden for nye kunder og salget hos hinanden.

Har du lyst til at være med, så kontakt os på hello@attmatr.com

Del meget gerne dette opslag med dine venner og bekendte - og meget gerne med de lokale producenter du kender. Jo flere vi er, des stærkere står vi.

Seneste indlæg:

Hampefrø